Bemutatkozás

 

Sok szeretettel köszöntjük az új honlapunk olvasóit!

 

Dr. Komlósy Hajnalka a Napfény Otthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány orvos–igazgatója és Dr. Tóth István a Napfény Otthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke és igazgatója 1991–ben közösen hoztuk létre alapítványunkat az Érdi Önkormányzattal és az Evangélikus Gerontológiai Egyesülettel.

Az azóta eltelt időben négy otthont építettünk fel 562 férőhellyel, és működtetjük azokat.

Mint az Alapítvány vezetői igenis büszkék vagyunk arra, hogy állami és önkormányzati támogatás nélkül, teljesen önerőből négy intézményt hoztunk létre, és az öt kuratóriumi és három felügyelő bizottsági tag teljes javadalmazása nem éri el a költségvetésünk 1%-t sem, amikor ez a tétel a magyarországi alapítványoknál 10–25% között szokásos, de még nyugat-Európában is eléri az átlag 10 %-t.

 

Budapest, 2014. február 26.

dr komlosy hajnalka igazgatono

dr komlosy hajnalka sign2Dr. Komlósy Hajnalka

dr toth istvan igazgato ur

dr toth istvan signDr. Tóth István

mail napfenyotthon@napfenyotthon.hu

 

Szolgáltatásaink

szolg_orvosi ellatas

szolg_noveri felugyelet

szolg_gyogytorna

Teljes körű testi, lelki gondozás:

  • napi orvosi rendelés és vizit,
  • szükség esetén szakorvosi ellátás /urológus, bőrgyógyász, pszichológus, fogorvos/,
  • szűrővizsgálatok,
  • 24 órás szakápolói felügyelet, ellátás,
  • egyéb testi gondozás /egyéni és csoportos gyógytorna, gyógymasszázs/,
  • az egészségi állapot függvényében betegszobai elhelyezés lehetősége, fokozott ápolás, gondozás /pl. infúzió adása/.

Intézményeinkben napi háromszori menüválasztásos, illetve diabéteszes diétásoknak napi ötszöri étkezési lehetőség biztosított. Ágyhoz kötött lakóinknak szobájukban tálalunk.

A Napfény Otthonban gyógyszertár, tornaterem, igényesen kialakított kert, könyvtár, fodrászat, manikűr-pedikűr és büfé igénybevételére van lehetőség.

A vallás szabad gyakorlása minden bentlakó számára biztosított. Intézményünkben a felekezetek rendszeres istentiszteletet tartanak az imatermekben.

Apartmanok

A Napfény Otthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány közel két évtizede nyújt szolgáltatást mindazoknak, akik koruk vagy egészségi állapotuk okán gondoskodást igényelnek és családias, szeretetteljes ellátásra vágynak.

Az egy, illetve kétszemélyes lakrészekben erkélyes/franciaerkélyes szoba, teakonyha, akadálymentesített fürdőszoba található. A szobák nővérhívóval, tűzérzékelővel, telefonnal felszereltek, kábeltelevízió hálózat biztosított. A lakrészek saját berendezési tárgyakkal (bútor, szőnyeg, stb.) igény szerint berendezhetők.